Оглас за сезонски работници во норвешки хотел

Job Norway објавува конкурс за хотелски персонал за потребите на свој клиент. Се работи за хотел со 4 ѕвезди во Фредерикстад кој има потреба од помошници во периодот од 15 април до 31 август, со можност договорот да се продолжи. Кандидатите мораат да имаат минимум 2 годишно искуство во оваа работа, а познавањето на некој скандинавски јазик ќе се смета за предност. Платата е во износ од 2500 до 2800 евра, во зависност од квалификациите и искуството. Покрај тоа, за прекувремена работа се исплаќа +40% од платата. Храната и сместувањето се обезбедени.

Доколку сте заинтересирани, испратете Ваше CV на e-mail адресата [email protected].

Крајниот рок за аплицирање е 14 април.

Официјалниот оглас можете да го прочитате тука.

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија