За сите оние кои бараат одговори! Веб-страната е наменета за сите оние кои сакаат да работат и живеат во Германија.

Повеќе…

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија

Приклучете се на БАРМЕР, надоброто здравствено осигурување во Германија