Како да зборувате „австралијански“

0

Џош Хокинс кој стана вистинска интернет сензација со неговото видео пред неколку месеци, овојпат на YouTube објави лекција за тоа како да зборувате „австралијански“. Забавното […]

Не добил виза зашто бил многу дебел

0

Сигурно се сеќавате на приказната за Јужноафриканецот Алберт Бутенхјуз, кој пред скоро две години стана интернет сензација заради неговата невообичаена приказна – властите на Нов […]