Аеродромот Франкфурт вработува !!!

0

Аеродромот Франкфурт вработува кандидати кои веќе се во Германија и сакаат да го променат своето работно место! Придобивки за промена на работно место кое е […]

Огласи за работа во Германија

0

Објавено на 10.05.2021 Медицински сестриСе бараат медицински сестри за работа на клиника во Пулсниц, 01896Контакт: +49 3 59 55 5 12 13емаил: [email protected] Работници во магацинСе бараат магационери и виљушкаристи за […]

Стипендиска програма за изучување на германскиот јазик во Баварија за 2021 година

0

Покраината Баварија распишува конкурс за стипендиска програма за изучување на германскиот јазик, наменета за студенти и млади академци, кои веќе имаат познавање на германскиот јазик, Б1.Апликацијата […]

Како до работа во Словенија

0

Поради популарноста на Словенија меѓу граѓаните од другите поранешни југословенски земји, веб-страницата „Workism“ подготви основни информации за животот и работата во Словенија. Можност за вработување Веќе […]