Оглас за работа во градинка во Дубаи

0

The Children’s Garden е центар со билингвална програма за деца од предшколска возраст. Во моментов имаат неколку отворени работни места, а покрај наставните позиции, имаат […]

Би живееле ли тука?

0

Дубаи станува градот на иднината и ако некогаш сите сакаа да го посетат Париз или Рим, сега тоа е Дубаи. Еве една прекрасна фото збирка […]

Вистината за Дубаи (испратена статија)

0

Пред да заминете во арапскиот свет, треба многу да внимавате преку какви агенции/сајтови барате работа. Во прилог објавуваме вистинска приказна за голготата која ја преживеала […]

Скијање во Дубаи

0

Ништо не е невозможно кога е во прашање Дубаи, па ни ски-центар среде пустина. Дубаи е еден од најпопуларните градови во светот, каде од плажа, […]