Додека ние се мачиме со нашиот, рагби клуб од Австралија го направи најубавиот македонски дрес

Ова е дресот на „Македонските Сонца“, рагби Клуб од Австралија и навистина изгледа прекрасно.

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија