Вработување во Mekdonalds Линебург!

0

Mekdonalds Lüneburg бара пет работници за долгорочно вработување со почеток на работа во Јули. Документите за виза ги подготвува агенцијата, работодавачот обезбедува рабoтна дозвола во […]

КУПУВАЊЕТО СОПСТВЕН ИМОТ ВО ГЕРМАНИЈА НИКОГАШ НЕ БИЛ ПОСКАП. Ова се просечните износи на кредитите, каматата и роковите за отплата што ги нудат банките

0

Нешто помалку од 300.000 евра во просек изнесува сумата која германските жители ја позајмуваат од своите банки за да градат куќи. Во исто време, купувачите […]