Работа во Бахреин

0

Бахреин или официјално познат како Кралството Бахреин е земја составена од триесет и три острови содржани во архипелагот во Заливот. Дом е на повеќе од […]

Работа во Кувајт

0

Поради заинтересираноста за работа во Кувај, во прилог објавуваме статија со огласи објавени од Caterer Global. Хотелите Marriott, Hilton и Holiday Inn, имаат потреба од […]