Училиште во Абу Даби има потреба од наставен кадар

Училиштето за деца со посебни потреби Future centre for special needs, во моментов има потреба од:
– Special Needs Educators , Bilingual (English and Arabic)
– P.E. Teacher
– Therapists (Speech, OT, PT) with HAAD License

Важно е кандидатите да имаат претходно искуство во работа со деца.
За аплицирање, испратете CV на следата e-mail адреса: [email protected].

Повеќе информации можете да прочитате на официјалниот сајт на училиштето.

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија