ОДМОР ВО ГЕРМАНИЈА: 5 градови кои мора да ги посетите – покрај природните убавини и културните споменици, тие се и најатрактивни по цена

0

Германија има многу да понуди како дестинација за одмор: од живописни брегови на север до величествени планини на југ. Но, кои градови се особено привлечни […]

Најмногу пријавени кандидати од Македонија на саемот за сезонска работа во Хрватска!

0

Sezonac.hr и оваа година успешно собра и поврза бројни работодавачи и вработени, навестувајќи дека претстои уште една динамична туристичка сезона. Покрај кандидатите од Хрватска, најголемиот […]