ПОДОБРО Е ДА ДОБИВАМЕ ПАРИ ОД ДРЖАВАТА НЕГО ДА РАБОТИМЕ: Повеќето Германци мислат дека не вреди да се работи

0

Мнозинството Германци веруваат дека повеќе не вреди да се работи со оглед на зголемувањето на државните субвенции, покажува истражувањето на јавното мислење објавено во вторникот. […]

Промена на даночните класи во Германија од 1.7.2023: Укинување на даночните класи 3 и 5 и какви би биле последиците за паровите

0

Се укинуваат даночните класи 3 и 5. Во Германија милиони парови би биле погодени од реформата: какви последици би имало за нив? Ако одлучи федералната […]