Огласи за работа во Германија

Објавено на 10.05.2021

Медицински сестри
Се бараат медицински сестри за работа на клиника во Пулсниц, 01896
Контакт: +49 3 59 55 5 12 13
емаил: [email protected]

Работници во магацин
Се бараат магационери и виљушкаристи за работа во магацин во Kehl, Rhein, 77694
Контакт: +49 78 51 8 72 91 00
емаил: [email protected]

Помошници мајстори
Се бараат помошници градежни мајстори за работа во Киел, 24105
Контакт: +49 4 31 5 87 83 94 
емаил: [email protected]

За повеќе огласи за работа придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.

Објавено на 08.05.2021

Дреари
Се бараат дреари за работа во Берлин.
Контакт: +49 30 49 99 88 30
емаил: [email protected]

Работници во автоперална
Се бараат работници за работа во автоперална во Синделфинген, 71065.
Контакт: +49 70 31 9 87 50 02
емаил: [email protected]

ЦНЦ оператори
Се бараат оператори на ЦНЦ машини, со познавање на самостално програмирање во Бад Фридрихсхал, 74177.
Контакт: [email protected]

За повеќе огласи за работа придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.

Објавено на 07.05.2021

Молери
Фирма има потреба од повеќе молери со и без работно искуство во Селм, 59379.
Контакт: +49 25 92 97 95 28 
емаил: [email protected]

Магационери
Се бараат работници за работа во магацин во Лангебрук, 01465
Контакт: +49 3 52 01 72 00
емаил: [email protected]

Кувари/ки
Работа за кувари/ки со виза или ЕУ пасош во старски дом во Хале Саале, 06118.
Контакт: +49 3 45 47 07 69 14
емаил: [email protected]niorenwohnheim-frosch.de

Шофери со Ц категорија
Се бараат шофери со Ц возачка дозвола и виза или ЕУ пасош за работа во Франкфурт.
Контакт: +49 61 82 7 86 24 60
емаил: [email protected]

Хаусмајстори
Се бараат хаусмајстори со виза или Еу пасош за работа во Касеков, Брандебург, 16306.
Контакт: +49 3 33 31 6 50 57

За повеќе огласи за работа придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.

Објавено на 06.05.2021

Заварувачи
Се бараат Заварувачи со виза или ЕУ пасош за работа во Падеборн.
Контакт: +49 52 51 68 35 00
емаил: [email protected]

Физиотерапевти
Се бараат физиотерапевти со виза или ЕУ пасош за работа во Ахен, 52066.
Контакт: +49 2 41 54 25 54

Работници на покриви
Се бараат работници со и без работно искуство за работа на покриви на куќи и згради. Се поправаат или препокриваат крововите.
Контакт: +49 2 31 79988564, +49 (1 76)316081 03,
емаил: [email protected]

За повеќе огласи за работа придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.


Објавено на 05.05.2021

Работници за чистење
Се бараат работници за чистење со виза или ЕУ пасош во Минхен.
Контакт: +49 179 5934972
емаил: [email protected]

Шофери со Б категорија за превоз на инвалидизирани и немоќни
Се бараат шофери со Б категорија со виза или ЕУ пасош за превоз на инвалиди и немоќни лица во Хелингенхаус, 42579.
Контакт: +49 2056 256888
емаил: [email protected]

Доставувачи на пакети во ДХЛ
Се бараат работници за во ДХЛ со возачка Б категорија во Ешвеилер, 52249.
Контакт: +49 152 53907241
емаил: [email protected]

За повеќе огласи за работа придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.

Објавено на 04.05.2021

Мекдоналдс
Се бараат работноци со виза или ЕУ пасош за работа во Мекдоналдс од 01 јуни во Берг, 95180.
Контакт: [email protected]

Возачи на виљушкари
Се бараат виљушкаристи со искуство со виза или ЕУ пасош за работа во Триер, 54290.
Плата 12,88 – 16,11 евра на час.
Контакт: телефон: +49 6196 9729743
емаил: [email protected]

Бургер Кинг
Се бараат работници со виза или ЕУ пасош за работа во Бургер Кинг во Ситенсен, 27419
Контакт: [email protected]

За повеќе огласи за работа придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.


За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.