Што се може да ставите на мостот во Бруклин!

Сигурно сте слушнале за овој мост, на кој туристите оставаат најразлични сувенири.

Најпрвин се започна со закачување катанци кои симболизираат да се заклучи љубовта помеѓу заљубените кои истите ги оставаат.

Но, работите некако излегоа од контрола. Погледнете ги фотографиите, туристите најпрвин почнаа да закачуваат долна облека за сега да може да се видат и кондоми, слушалки за телефон и тампони…