Секс туризам

0

Претпоставуваме сте го чуле терминот секс туризам. Обично кога се зборува за тоа во Македонија прво на ум доаѓа Бугарија. Но во светот има многу […]

Кинезите бараат директори

0

Кинезите многу добро плаќале луѓе без никакво искуство кои треба да глумат бизнисмени и директори во кинеска фирма. Тоа го правеле од две причини. Првата […]