„Woods Canada“ нуди работа од соништата

0

„Woods Canada“ е канадска компанија за спортска опрема која неодамна објави оглас за работа од соништата. Имено, работата се состои од пешачење низ планиниските предели […]

Програма за млади лидери во Вашингтон

0

Светската младинска иницијатива за демократија во соработка со Меѓународниот форум за демократски студии објавува јавен повик за млади лидери кои сакаат да учествуваат во Hurford […]

Волонтирајте во САД!

0

Како организација за меѓународен волонтерски сервис на Соединетите Американски Држави, Мировниот корпус испраќа граѓани на САД на волонтирање во многу земји во светот. Волонтерите работат […]