Најдобри страници за пребарување половни автомобили од ЕУ (2024)

Половните автомобили се секогаш барани. Секогаш треба да знаете како да купите добар автомобил. Исто така, треба да знаете каде да го барате. Затоа ви ги пренесуваме најдобрите сајтови за пребарување половни автомобили во Германија, Австрија, Швајцарија и Словенија.

Половните автомобили од Германија, Австрија, Словенија или Швајцарија стануваат сè попопуларни. Секој ден се зголемува нивниот увоз во балканските земји. Зошто да платите до 100% повеќе на дилерите кога можете сами да купите автомобил од ЕУ.

Половни автомобили Германија

Германија е најголемиот пазар на автомобили во Европа. Таа е земја со најсилна автомобилска индустрија во светот. Половните коли во Германија се во прилично добра состојба и цената е добра. Половните дизел автомобили од Германија сега се популарни за увоз на Балканот бидејќи Германија воведе строги правила за дизелите.

Половните автомобили во Германија се пребаруваат преку голем број пребарувачи, а најпознати и најдобри се:

Половни автомобили Австрија

Австрија е малку поблиска опција од Германија. Затоа нашите луѓе често бараат половен автомобил во Австрија. Најдобрите страници за купување половни автомобили во Австрија се:

Половни автомобили Словенија

Половните автомобили во Словенија често се поевтина опција. Се работи за тоа дека Словенија ни е најблиската опција, па трошоците за превоз на вакво возило се нешто поевтини. Најдобрите страници за пребарување половни автомобили во Словенија се:

Половни автомобили Швајцарија

Швајцарија е рај за купување добри половни автомобили. Една од важните причини е задолжителниот технички преглед за секој автомобил што се врши двапати годишно. Половните автомобили од Швајцарија работат како швајцарски часовник!

Најдобрите страници за пребарување на користени автомобили во Швајцарија се:

Текстот е авторска сопственост и неговата содржина не смее да се превзема во целост или делови без претходна согласност од авторот или порталот Емигрико

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија