Централниот совет на Македонците во Германија го поздрави новиот амбасадор и повика на брзо решавање на пасошките предизвици

0

Берлин, 22. февруари 2024 – На еден срдечен состанок со новоакредитираниот амбасадор Илбер Села, председателот на Централниот совет на Македонците во Германија, Роберт Кленкоски, денес […]