Не е лесно да поправаш коли, ама ќарот е голем – еве колку заработуваат македонските автомеханичари

0

Автомеханичарите во Македонија се една од најплатените професии, кога станува збор за класичните занаети. Во 2023 година, како што дознаваме, просечната нето плата на автомеханичарите […]