ВАЖНО ЗА СИТЕ КОИ ИМААТ ДВЕ РАБОТИ ВО ГЕРМАНИЈА: Може ли вашиот работодавец да ви забрани дополнителна работа?

0

Ако работниците во Германија сакаат да заработат дополнителни пари на страна, многу работодавци стравуваат за нивните перформанси на работа. Затоа, секундарните активности се обидуваат да […]