Оглас за работа во хотел „Hyatt“ Абу Даби

Хотел „Хајат“ во Абу Даби објавува оглас за следните работни позиции – келнери, помошници во кујна, електричари, портири, СПА терапевти, организатори на настани и друг хотелски персонал.

Деталите за потребните квалификации за секоја позиција можете да ги прочитате тука.