Убавините на Алберта

0

Една од најпросперитетните провинции на Канада, освен што нуди одлични услови за живот, изобилува и со многу природни убавини. Високите планини, бистрите езера и уникатната […]

Како се забавуваат Канаѓаните

0

Снегот и ниските температури не ги спречува Канаѓаните да се забавуваат и да експериментираат со ладното време кое достигнува и до -45 Целзиусови степени. После видеото на […]