Работа има за сите што сакаат да работат: Германски железници бараат 15.000 работници, објавија оглас на српски и хрватски

0

„Дојче Бан“, односно Германските железници објави оглас на Фејсбук и Инстаграм за вработување на српски и хрватски јазик. Германски железници им нуди на работниците сигурна […]

БМВ најавува 6.000 нови работни места

0

Германскиот производител на автомобили БМВ, планира да отвори 6.000 нови работни места во следната година, најави претседателот на управниот одбор, Оливер Зипсе. „Компанијата напредува во […]

Огласи за работа во Германија

0

Објавено на 10.05.2021 Медицински сестриСе бараат медицински сестри за работа на клиника во Пулсниц, 01896Контакт: +49 3 59 55 5 12 13емаил: [email protected] Работници во магацинСе бараат магационери и виљушкаристи за […]