„Emirates“ бара стјуардеси од Македонија

0

Авиокомпанијата „Emirates“ на 27 септември ќе организира интервјуа за регрутација на кабински персонал (стјуарди и стјуардеси) од Македонија. Oд потенцијалните кандидати се бара да бидат […]

Оглас за работа во градинка во Дубаи

0

The Children’s Garden е центар со билингвална програма за деца од предшколска возраст. Во моментов имаат неколку отворени работни места, а покрај наставните позиции, имаат […]