Како до работа на брод?

0

Кога ќе одлучите дека сакате да работите на брод, треба да земете предвид неколку работи. Пред се, треба да ја изберете позицијата за која сакате […]

Оглас за работа на брод

0

Oseanz Recruitment има отворени работни позиции за келнери, собарки, рецепционери и слично. Отворените работни позиции можете да ги видите тука. За секоја од нив има […]