Би живееле ли тука?

Дубаи станува градот на иднината и ако некогаш сите сакаа да го посетат Париз или Рим, сега тоа е Дубаи. Еве една прекрасна фото збирка претворена во видео од еден од најубавите градови на планетата.

Снимено е од неколку руски авантуристи, кои на своја рака се испентариле по неколку кровови на високи згради за да ги направаат овие фотографии со Канон D7 апарат. Гледањето во HD е задолжително ако сакате вистински добар впечаток од нивната работа.