Оглас за работа на брод

Oseanz Recruitment има отворени работни позиции за келнери, собарки, рецепционери и слично. Отворените работни позиции можете да ги видите тука. За секоја од нив има опис на работното место, потребни квалификации и инструкции како да аплицирате. Идеални кандидати се оние кои имаат одлично познавање на англиски јазик и претходно работеле на брод.