Оглас за работа на јахти и луксузни речни бродови – потребни се 2400 млади луѓе!

Сакаш да бидеш дел од екипажот на најлуксузните јахти низ Европа? Запловете, научете и развијте се во нова личност покрај раскошот на луксузниот свет.

Oxxon Vacancies има потреба од 2400 млади луѓе од Македонија, со македонски пасош. На возраст од 21 до 42 години. Ги охрабруваме сите: конобари, чистачи, кувари, електричари, водоводџии, хаусмајстори, медицински лица, музичари, фотографи, собарки, шанкери, хостеси, масери…итн да ни се приклучат во новата приказна и започнување на нов живот, нови познанства и нови големи заработки !

Заедно да ја оствариме најголемата приказна за ЛУСКУЗНИ ЈАХТИ и РЕЧНИ БРОДОВИ низ Европа.

  • месечна заработка од минимум – 2700 ЕВРА
  • минимален договор за работа – 3 месеци.

Пријавете се СЕГА на линкот за аплицирање:

Работа на јахти и луксузни речни бродови
линк за повеќе детали и аплицирање

Детални информации

  • Кандидатите што досега отпатуваа од други земји во Европа во координација со нашите партнери веќе ја имаат зацврстено нивната позиција, заработуваат одлични месечни примања, и веќе имаат одлични пријателства и познанства.
  • Смените за работа се од 8 до 12 саати на дневно ниво.
  • Но за ниеден кандидат кој до сега отишол, не преставувала работата никаков предизвик или притисок. Зошто ?
  • Затоа што станува збор за екипаж од млади луѓе од секоја област, дружбите после работа , забавата после работа и шетањето низ елитни места и градови низ Европа се неисцрпна енергија за секој млад човек. Секоја јахта или брод застанува на разни попатни станици, Вие како дел од екипажот на бродот имате дозвола во договор со менаџментот да се симнете и да го потрошите вашиот слободен ден низ градот каде што е закотвен бродот.
  • Персоналот спие и јаде во јахтата или бродот. Имате посебни соби со доста задоволителни услови. Чиста постела, со редовно сервисирање на истата. Телевизор, лаптоп и купатило. На некои од бродовите има по 1 купатило на 2-3 соби. Во соба обично одат по 2,3,4 луѓе во зависност од познанството на кандидатите.
  • Во вечерните часови персоналот на бродот има свое лоби каде што ги поминува релаксирачките часови заедно со забава музика и дружење. 

Извор: вработување.мк

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија

Приклучете се на БАРМЕР, надоброто здравствено осигурување во Германија