До работа во Германија преку Фејсбук?

0

Барате информации или работа преку социјалните мрежи? Фејсбук е особено актуелен кај граѓаните од Македонија и поранешна Југославија кои се надеваат на работа во Германија. […]

Измамата наречена One Coin

0

OneCoin беше една првите криптовалути која стана хит на Балканот пред нешто повеќе од две години кога многу корисници, вклучувајќи и македонски граѓани решија да […]

Измамата OneCoin

1

Во декември 2016 година, италијанскиот орган за конкуренција (“Autorità Garante della Concorrenza e del Mercato”) издаде наредба против компанијата поврзана со Ружа Игнатова One Network […]

Измамата наречена One Coin

1

OneCoin беше една првите криптовалути која стана хит на Балканот пред нешто повеќе од две години кога многу корисници, вклучувајќи и македонски граѓани решија да […]

Најдобри портали за барање работа

0

Американскиот портал „Хафингтон пост“ неодамна објави листа на веб страници кои нудат најдобро платени работни места, пренесува „Анадолу“. „Хафингтон пост“ наведе дека овие интернет портали […]