Огласи за медицински сестри во Германија

Residenz Heilig Geist Park има потреба од регистрирани медицински сестри (RN) кои ќе работат со стари лица. Ваша задача ќе биде средување на рецептите и лековите, како и електронска документација.

Residenz Heilig Geist Park се обврзува да Ви помогне во процесот на средување на Вашите документи, како и во обуката и подобрувањето на Вашите познавања на германскиот јазик. Исто така, ќе Ви помогне во наоѓање на престој и ќе Ви дозволи за ограничен временски период да ги користите капацитетите со кои располагаат.

Можете да ги испратите Вашите документи преку e-mail или да исконтактирате преку Skype.
Бруто платата изнесува 8,65 евра по час додека трае процесот на одобрување. Штом ќе бидете примени, Вашата плата ќе биде прилагодена на просечната плата на сите регистрирани медицински сестри кои се вработени во оваа институција.

За да го видите официјалниот оглас, кликнете тука.


 Се бараат квалификувани медицински сестри за работа во центар за социјална грижа во Берлин.

Потребни услови: А2 ниво на гермнаски јазик, завршена обука за медицинска сестра и возачка дозвола. Од Вас се бара да бидете комуникативни, одговорни и да имате желба за работа со постари лица.

За сите останати услови и за начинот на аплицирање, кликнете тука.

49 Trackbacks / Pingbacks

 1. best p spot toy
 2. thrusting vibrator
 3. sex
 4. yeezys
 5. chicks
 6. Top Media Markt
 7. yeezys
 8. x-rated
 9. biaxin
 10. biaxin
 11. top rabbit vibrator
 12. vibrator
 13. jordan shoes
 14. places to eat near me
 15. Best prices Microsoft Softwares
 16. timberland outlet
 17. golden goose
 18. best anal sex toys
 19. adam and eve dildos
 20. kyrie irving shoes
 21. air max 2018
 22. 메이저사이트 추천
 23. 안전놀이터
 24. vapormax
 25. 먹튀폴리스
 26. pizza hut promo code
 27. free robux Method
 28. louboutin
 29. bitcoin free mining
 30. cheap jordans
 31. kobe shoes
 32. dating
 33. regulation
 34. nike epic react flyknit
 35. law
 36. law
 37. balenciaga triple s
 38. yeezy boost
 39. 먹튀검증
 40. christian louboutin shoes
 41. 바카라사이트
 42. 릴게임 바다이야기
 43. kd 10
 44. cbd pills
 45. cbd near me
 46. curry shoes
 47. bali cruise tour
 48. what to use as anal dildo
 49. thumping vibrator

Comments are closed.