Работа има за сите што сакаат да работат: Германски железници бараат 15.000 работници, објавија оглас на српски и хрватски

0

„Дојче Бан“, односно Германските железници објави оглас на Фејсбук и Инстаграм за вработување на српски и хрватски јазик. Германски железници им нуди на работниците сигурна […]