Работна виза за Америка

0

За да аплицирате за имигрантска виза врз основа на вработување, следете ги следниве чекори на процесирање на имигрантска виза на usvisas.state.gov Откако подносителот на барањето, носителот на […]

Визи за Германија

0

Подготвување на барањето за виза Подгответе се на следниот начин: Пополнете го образецот за барање на виза  онлајн на следниот линк и понесете по два примерока на Вашиот термин. […]